Alga nori ecològica en flocs, obtinguda de la costa atlàntica i assecada a baixa temperatura. La nori o Porphyra és una alga silvestre.

Preparació: Crua: remullar 20 min i afegir a amanides. Torrada: sense remullar, torrar al forn o passar per la paella. Cuinada: 15 min bullida o al vapor, amb patates, arròs o verdures, o bé ofegada en truites, croquetes, pasta, ous, verdures, pèsols, cigrons. Al forn: acompanyant farcits i gratinats, canelons, lasaña.

Productor: Algamar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


Algamar recol·lecta algues silvestres de la costa gallega des de 1996. La recol·lecció manual de l'alga adulta i l'assecat a baixa temperatura són claus per oferir un producte d'alt poder nutritiu. Galícia està considerada l'horta submarina del sud d'Europa. Certificació ecològica ES-ECO-022-GA.
SN144

A la mateixa categoria

14 productes a la mateixa categoria: