Arròs salvatge ecològic pertanyent al gènere Zizania, no a l'Oryza com els arrossos habituals. És una gramínia aquàtica comuna en els sòls pantanosos d'Amèrica del Nord. D'alt valor nutritiu, resulta exquisit al paladar, amb un lleuger sabor de fruits secs.

El gra és fi i llarg, de color verd brunenc que ennegreix en assecar-se. Conté més proteïna que un arròs comú integral, així com major contingut en potassi, magnesi i zinc, i en fibra alimentària útil per a evitar el restrenyiment. És ric en antioxidants com les antocianines i catequines, així com en la gamma completa de vitamines del grup B (excepte la B12).

Per la seva menor càrrega glucèmica, és un substitut ideal de l'arròs integral i sobretot de l'arròs blanc en dietes per a prevenir la diabetis i dietes de control de pes.

Presentació: paquet 250 g.

Preparació: coure en el triple de volum d'aigua, durant almenys 45'. Opcionalment es pot deixar un parell d'hores en remull abans de coure'l, amb el que s'escurça el temps de cocció.

Permet preparar multitud de plats exòtics, com a plat principal o com a guarnició d'amanides, verdures i carns blanques.

Ingredients: arròs salvatge.

Al·lergògens: pot contenir traces de gluten, fruits amb closca, cacauet, soja, sèsam i lactis.

Informació nutricional: 100 g d'arròs salvatge ecològic aporten 357 kcal i contenen 1.1 g grasses (de les quals 0.2 g saturades), 68.7 g hidrats de carboni (dels quals 2.5 g sucres), 6.2 g fibra alimentària, 14.7 g proteïnes i 0.02 g sal.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra arròs salvatge ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres cereals, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN200

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: