Fabricants

Segell CCPAE i Ecològic-europeu

El projecte

Ecoalimentaria és una empresa familiar dedicada a l’alimentació ecològica. Neix el 2010 amb l’objectiu d'oferir un ventall complert d'aliments ecològics, de temporada i proximitat, intentant que els preus dels aliments siguin més assequibles que en els comerços.

Els qui integrem l’equip hem estat membres i fundadors de diverses cooperatives de consum ecològic, i és per això que t'apropem aquest model de compra: producte directe del pagès, et preparem la cistella, te l’enviem a casa i no tens compromís de compra setmanal.

L'equip

Joan Garcia, Químic (IQS) i màster en Agroalimentària. Soci fundador de Ridorta, cooperativa de consum responsable. Li encanta promoure hàbits que disminueixin la impremta ecològica. Com en tot projecte d'envergadura moderada, li toca ser polifacètic: Direcció, Compres, Administració, …

Mireia Patiño, Fitoterapeuta pel Heilpraktiker Institut, profesora de Ioga (IYTA) y Màster en Diàleg Interreligiós i Cultural (URLL). Sòcia fundadora de Ridorta. S'ocupa del Disseny (web, fotografia), Màrqueting, així com de les consultes sobre alimentació i salut.

Altres col·laboradors per preparar i repartir cistelles.

L'equip de pagesos col·laboradors d'Ecoalimentaria, majoritàriament del Maresme, Lleida i Tarragona, que coneixen de debò allò que cultiven i ens aporten productes nutritius i saborosos.

Un reguitzell d'empreses que produeixen la resta d'aliments, fins a totalitzar els més de 1000 productes que oferim, des de fleca fins a carn, des de fitoteràpia fins a cosmètica natural.

Joan i Mireia a la Fira per la Terra

En Loget, el nostre mentor que t'acompanyarà a totes les activitats i concursos d'Ecolimentaria.

Loget

 

Què oferim?

Producte ecològic, de proximitat i temporada. Aquest és el nostre lema, sobretot pel que respecta a fruita i verdura.

Ecològic: com quasi la totalitat de productes que oferim, amb tots els camps certificats com a ecològics pel CCPAE o organisme equivalent.

De proximitat: baixa despesa energètica en transport i òptima frescor de l'aliment, sense que viatgi de càmera en càmera, sino del camp a la cistella.

De temporada: cada estació amb els seus aliments, sempre cultivats a l'aire lliure, i no en hivernacles o en països llunyans.

Pots fer la teva cistella a mida, amb més de 1000 productes disponibles, llesta per recollir-la o dur-te-la a domicili.    Desenvolupat per Jaime Rodriguez