Fabricants

Segell CCPAE i Ecològic-europeu

Com i quan fer la comanda

La comanda es pot fer a través del web www.ecoalimentaria.es, o per e-mail a comandes@ecoalimentaria.es. També es pot fer via telefònica al 93 427 07 07, en horari de 9-13 i 16-18:30 h.

Cal efectuar la comanda amb almenys 2 dies d'antelació, respectivament fins dilluns a les 18 h i dimecres a les 24 h. Es mirarà de servir comandes posteriors, si bé no s'assegura la disponibilitat.

La comanda mínima ha de ser de 15 €, transport apart.

Zones de repartiment i producte refrigerat

Ecoalimentaria distribueix a Barcelona ciutat i totes les poblacions de Barcelona província, i puntualment a altres províncies.

Els productes que han d'anar refrigerats (làctics, embotit vegetal, carn, tofu, ...), només se serveixen a Barcelona ciutat, per preservar la cadena de fred.

Dies i horaris d'entrega

Els dies d'entrega són dimecres i divendres, prioritàriament en horari de 16 a 19 h.

A Barcelona ciutat es pot sol·licitar l'entrega en una franja d'almenys 2 h entre 16 i 20 h. A Barcelona província es pot sol·licitar l'entrega de 16 a 19 h o de 17 a 20 h. Algunes poblacions fora de les rutes habituals només tenen entrega l'endemà al matí, en horari de 9 a 14 h; en tal cas, poc freqüent, contactem amb el client al rebre la comanda per informar-li d'aquest fet i confirmar l'entrega.

A altres províncies l'entrega és sols en dijous i durant tot el dia, de 9 a 14 i de 16 a 19 h, sense poder acotar l'horari.

Despeses d'enviament

Les entregues a domicilis de Barcelona tenen un cost de 5 € (gratis per compres superiors a 80 €). Les entregues a domicilis d'Horta (CP 08031 i 08032) tenen un cost de 4 € (gratis per compres superiors a 80 €). Les entregues a domicilis fora de Barcelona ciutat tenen un cost fix de 6 €. Les entregues a altres províncies tenen un cost fix de 9 €.

També es pot recollir al nostre local al C/ Canigó 94, sense cap recàrrec, en horari de 12 a 14 h (previ avís de que es recollirà al matí) i de 16 a 19:30.

Funcionament web

Recomanem fer la comanda a través de la tenda virtual a www.ecoalimentaria.es, amb disponibilitat de productes i preus actualitzats. Els passos a seguir són:

1. Se selecciona la categoria i el producte que es desitja, es varia la quantitat amb les fletxes o teclejant-la, i es prem Comprar. Es repeteix la selecció per a altres productes d'una categoria d'aliments (fruites, verdures, fleca, ...). Per a canviar de categoria es fa des de la columna esquerra o des de Botiga.

2. Per a cada producte, és possible ampliar la informació i visualitzar la imatge en gran.

3. Hi ha un cercador de productes.

4. En tot cas s'indica si el preu és €/unitat, €/paquet, €/manat, €/Kg. En aquest darrer cas es factura el pes real, o en tot cas procurem excedir-nos.

5. Per productes que es venen per Kg, es poden comprar quantitats decimals, com 0.3 Kg d'alls, o 2.5 Kg de poma. Només cal seleccionar la quantitat amb el ratolí i teclejar la quantitat desitjada usant punt o coma pel decimal, per exemple 0.5 o 0,5.

6. Hi ha peces grans que es venen per unitats però facturen per pes, com ara melons o carbasses. Alerta, a la comanda es factura el pes mig d'aquest producte però a l'albarà facturarem els Kg que surtin, modificant l'import del producte. Això afecta a: meló, síndria, carbassa, pollastre.

7. En el cas de cistelles, el pes es compensa entre productes, de forma que 8 Kg de fruites vàries fan 8 Kg i un xic més, però no hi ha exactament sinó sols aproximadament 1 Kg de cadascuna de les fruites. El preu és fix independentment de les diferències de pes.

8. Un cop escollits tots els productes, es prem Comprar, i s'accedeix a la pàgina Cistella de la compra. Apareix un llistat dels productes, que es pot modificar. Es pot canviar la quantitat de cada producte i prémer a la icona actualitzar (doble fletxa a la dreta de la quantitat), o es pot eliminar-lo prement a la icona paperera.

9. Sota la llista, es pot entrar el codi d'un bonus de descompte en cas de disposar-ne. A continuació s'escull Continuar comprant per a retornar a la Botiga i seleccionar nous productes, o bé Processar comanda.

10. Si no ho hem fet prèviament, cal entrar el nom d’usuari i clau d’accés. Si és el primer cop, ens presentarà un formulari per registrar-se. En tal cas, cal entrar les dades sol·licitades i acceptar les condicions del servei.

11. S'entra a la pàgina de Compra: pas 1 de 3, on s'indica l'adreça i la forma d'enviament. Es pot actualitzar l'adreça o afegir una nova adreça en cas d'entrega a un lloc diferent a l'habitual. També s'escull si rebre la comanda a domicili o recollir-la al local d'Ecoalimentaria, i la data d'entrega. Es prem Pròxim.

12. S'entra a la pàgina de Compra: pas 2 de 3, on s'indica la forma de pagament. S'escull si pagar:

a) en efectiu al moment de l'entrega

b) amb targeta de dèbit/crèdit, mitjançant passarel·la virtual amb el TPV del banc, amb la qual cosa les dades de la targeta són encriptades segons el protocol SSL i en cap cas Ecoalimentaria té accés a les mateixes.

c) mitjançant transferència bancària prèvia a l'enviament de la comanda, al compte corrent d'Ecoalimentaria, sent precís enviar notificació de la transferència per email.

13. En el cas de pagaments anticipats, com els fets amb targeta, procurem que el valor final coincideixi amb l'import pagat, però en algun cas pot haver una diferència. Si l'import facturat és menor, s'entregarà un bonus per a futures comandes. Si és major, es cobrarà la diferència en el moment de l'entrega.

14. S'entra a la pàgina de Compra: pas 3 de 3, on es poden verificar les dades d'enviament i de compra. Es pot introduir alguna nota, per exemple: "Els tomàquets, si són petits millor" o "Si no hi som, deixar la compra davant la porta, o al veí del 1-4". S'accepten les condicions del servei i es prem a Confirmar comanda.

15. Procés finalitzat. Rebràs un e-mail de confirmació. Apareix un enllaç on pots veure tots els detalls de la teva comanda.    Desenvolupat per Jaime Rodriguez