Xampú suau ecològic sense perfum, 100% natural i 66% ecològic certificat per bio.inspecta. No conté conservants ni perfum i no irrita els ulls. Amb àloe vera que protegeix i suavitza i amb civada que nodreix.

Indicacions. Netejar el cabell i facilitar el pentinat. No conté perfum, estant pensat per a tothom incloent persones amb al·lèrgies i SQM.

  • Dirigit a: adults, nens, bebés.
  • Tipus de cabell: tot tipus.

Mode d'ús. Ús diari. Aplica sobre el cabell donant un suau massatge fins que es formi escuma. Esbandeix amb abundant aigua tèbia. Repeteix el procés de ser necessari.

Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Coco-Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Avena Sativa Kernel Flour*, Citric Acid, PCA Glyceryl Oleate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum.

*Ingredients procedents d’agricultura ecològica.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI17

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: