La crema antiedat ecològica per a pell mixta tracta els principals signes cutanis d'envelliment. És totalment natural i 74% ecològica certificada per bio.inspecta.

Composició: amb hialurònic que combat les arrugues, extracte de lli reafirmant que redefineix l’oval facial i extracte de margarida que aporta lluminositat i actua contra les taques de la pell. Conté olis de cànem i babassú que equilibren la secreció grassa de la pell i àloe vera que evita la deshidratació.

Dirigida a: adults. Apta per a vegans.

Tipus de pell: madura mixta o grassa.

Mode d'ús: Aplica-la una o dues vegades al dia sobre la pell neta o després de fer servir el sèrum facial. També es pot fer servir com a crema de nit.

Dosifica una o dues pulsacions de producte sobre la cara, el coll i l’escot. Reparteix bé el producte fent un suau massatge amb l’ajuda de les dues mans, fins a la seva completa absorció.

Al front, fes moviments cap amunt i de dins cap a fora. A la zona central de la cara, des del nas fes moviments de dins cap a fora, passant pels pòmuls i acabant a les orelles. A la zona de la barbeta, aplica des del centre cap a fora, fins a arribar a la part inferior de les orelles. A l’escot, fes moviments circulars. Finalment, al coll realitza moviments des del centre cap al clatell.

Ingredients: Aloe barbadensis leaf juice, Triethyl citrate, Aqua, Orbignya oleifera seed oil, Propanediol, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cannabis sativa seed oil, Bellis perennis flower extract, Arachidyl alcohol, Glyceryl carpylate, Behenyl alcohol, Linum usitatissimum seed extract, Sodium hyaluronate, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Zinc PCA, Sodium phytate, Arachidyl glucoside, Cetearyl glucoside, Sodium levulinate, Sodium anisate, Phenethyl alcohol, Xanthan gum, Citric acid, Parfum, Glucose, Citral, Eugenol, Limonene.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecológica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI33

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: