El mosquino ecològic és una aigua de colònia amb efectes de repel·lent per a mosquits i insectes en general, feta amb olis essencials de plantes de procedència ecològica certificada.

Propietats: la citronel·la, la lavanda, el gerani, l'eucaliptus i l'arbre del te actuen com a repel·lents naturals dels insectes.

Mode d'ús: aplicar a les parts exposades de la pell. Adequat per a totes les edats, fins i tot bebès.

Ingredients: Alcohol denat, Aqua, Anthemis nobilis flower water*, Cymbopogon winterianus herb oil*, Lavandula hybrida oil*, Pelargonium graveolens flower oil*, Melaleuca alternifolia leaf oil*, Cymbopogon flexuosus oil*, Citrus limon oil*, Eucalyptus globulus leaf oil*, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Eugenol**, Coumarin**, Citral**.

* Ingredients ecològics, * Components naturals dels olis essencials.

Productor: Giura. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Cosmètics Giura-Tort neix a Calonge (Girona) en 1992, produint formulacions pròpies que aviat van aconseguir una gran acceptació. El seu tap de suro les fa fàcilment reconeixibles. De producció artesanal, en general a partir de cultius ecològics propis, actualment els seus productes estan certificats per bio.inspecta.
GI48

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: