L'art tántric de dibuixar o pintar els dissenys coneguts com yantras és una antiga pràctica de meditació activa que brinda efectes positius per la sanació física i mental i l'equilibri.

Cadascun dels dissenys correspon a nou qualitats del cos i la ment que són essencials per al benestar: resplendor, aliment, passió, intel·lecte, expansió, aquesta, organització, singularitat i espiritualitat. Mentre es prepara cada yantra , es pot recitar un mantra que ho acompanya, per comprometre els sentits plenament en el procés de meditació.

Aquest llibre d'exercicis ofereix un important recurs per a la meditació activa, una pràctica venerada per la seva eficàcia per obrir-se a l'espiritual de la vida quotidiana. L'activa participació del cos en la meditació, mentre vam crear els nou yantras planetaris, augmenta les intencions i accions del practicant al nivell del ritual espiritual i brinda l'accés a profunds estats d'integració sanadora.

SARAH TOMLINSON va estudiar pintura deyantras en l'Índia amb el mestre tántrico i artista, Harish Johari, qui li va revelar el podersanador de la meditació amb ells. És fundadora i codirectora de l'Institut Ayurveda-Ioga de Nova York, i capacita a mestres i alumnes en els EUA i el Regne Unit. Viu en Nova Jersey, Estats Units.

SARAH TOMLINSON , 2010
Nº de pàgines: 192 págs.
Enquadernació: Tapa tova
Editorial: KIER (ARGENTINA)
Llengua: CASTELLÀ


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB11

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: