La cuina de les estacions proposa un itinerari gastronòmic a la llarg de tot l'any. El perquè d'aquesta selecció és simple: de fet, no només és millor utilitzar els aliments madurats de forma natural, seguint el ritme de les estacions, sinó que molts plats també són millors per les condicions climàtiques d'un període determinat.


Si bé és cert que ja poden trobar-se tot l'any moltíssims aliments -des de la fruita a la verdura, passant pel peix-, també és veritat que la major part d'ells té una estacionalitat concreta que ha acabat per oblidar-se.

Les receptes d'aquest llibre us ajudaran a re-descobrir que utilitzar els ingredients apropiats en l'estació justa significa menjar aliments més sans i menys costosos, doncs estan menys tractats amb productes químics: a més d'estalviar, podreu assaborir també plats genuïns i de gran sabor.

Autora: Giuliana Bonomo
Nº de pàgines: 144 págs.
Enquadernació: Tapa tova
Editorial: EVEREST
Llengua: CASTELLÀ


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB37

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: