Fabricants

Segell CCPAE i Ecològic-europeu

Pa de kamut

CB17

Amb farina de blat khorasan blanca i integral. Motlle, 450 g.

Més detalls

Has de comprar com a mínim


3,60 € amb IVA

per Unitat

Més informació

El pa de kamut ecològic està fet amb farina integral i blanca de kamut o blat khorasan. La seva molla més blanca i esponjosa fa que sigui el pa preferit per nens i joves.

El blat kamut o khorasan és un ancestre del modern blat dur, originat fa milers d’anys a la regió d’Egipte. És millor tolerat per persones al·lèrgiques per tenir uns índexs de gliadina i glutenina més baixos que altres blats. De matís dolç, té major quantitat d’aminoàcids, vitamines i minerals.

Ingredients: farina de kamut 36%, farina integral de kamut 24%, aigua, oli de girasol, sal marina, llevat, llevat mare (vinagre, aigua, extracte de malta d'ordi, farina de sègol, àcid làctic).

Productor: Can Busquets. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Productes relacionats


    Desenvolupat per Jaime Rodriguez