Fabricants

Segell CCPAE i Ecològic-europeu

Pastanaga

FV20

Origen: Maresme

Més detalls

Has de comprar com a mínim


2,70 € amb IVA

per Manat

Més informació

Pastanaga ecològica conreada al Maresme.

Arrel ataronjada de Daucus carota L. És l'aliment més ric en provitamina A, i font de vitamines del grup B, C i I. Conté tots els oligoelements. És alcalinitzant. En la seva composició destaca:

?-carotè (2.8 mg/100 g, superant la QDR), que el nostre organisme transforma en vitamina A. Els carotenoides són imprescindibles per al bon funcionament de la retina i per a la visió nocturna.

Fibra vegetal, sobretot pectina, que normalitza el trànsit intestinal.

Oli essencial, actiu contra els paràsits intestinals.

Indicacions: per evitar la pèrdua d'agudesa visual i combatre la ceguesa nocturna. Per la gastritis i excés d'acidesa, la colitis i com a preventiva del càncer.

Preparació:

Crua: bé sencera (enforteix la dentadura), bé ratllada i amanida amb llimona.

Cuita: combina molt bé amb patates i altres hortalisses. Adquireix un sabor més dolç i no perd la seva riquesa en ?-carotè.

Suc: refresc saborós i nutritiu. Combina bé amb el suc de poma i de llimona.

Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.


    Desenvolupat per Jaime Rodriguez