Algues per a amanida ecològiques obtingudes de la costa atlàntica per recol·lecció manual i sostenible i assecades a baixa temperatura (<42°). Es tracta d'una mescla d'algues adequades per a preparar amanides i prendre remullades i crues.

Presentació: paquet opac compostable, 100% lliure de plàstic, amb 100 g d'algues.

Preparació: Per a 2 persones, remullar 10 g d'algues 15 min en un plat profund amb aigua, sal i suc de mitja llimona. Afegir a l'amanida amanint amb abundant oli d'oliva.

Ingredients: wakame (Undaria), nori (Pophyra), enciam de mar (Ulva).

Productor: Algamar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


Algamar recol·lecta algues silvestres de la costa gallega des de 1996. La recol·lecció manual de l'alga adulta i l'assecat a baixa temperatura són claus per oferir un producte d'alt poder nutritiu. Galícia està considerada l'horta submarina del sud d'Europa. Certificació ecològica ES-ECO-022-GA.
SN145

Productes relacionats

A la mateixa categoria

12 productes a la mateixa categoria: