Pasta integral amb algues ecològica per a preparar flors de mar. Combina l'espagueti de mar i l'espirulina per a donar-li a la pasta el sabor i propietats de les algues. La pasta es produeix usant aigua de manantial i a baixa temperatura, per a preservar el seu sabor i qualitats.

Presentació: paquet 250 g.

Preparació: coure 15 minuts en aigua bullent. Escórrer i assaonar al gust.

Ingredients: sèmola integral de blat dur, algues 4% (espagueti de mar i espirulina).

Al·lergògens: conté gluten.

Informació nutricional: 100 g de pasta integral amb algues ecològica aporten 345 kcal i contenen 1.8 g grasses (de les quals 0.4 g saturades), 67.4 g hidrats de carboni (dels quals 3.08 g sucres), 4.4 g fibra alimentària, 12.6 g proteïnes i 0.2 g sal.

Productor: Algamar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.

Lliurament a domicili: compra pasta integral amb algues online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres algues i pastes, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Algamar recol·lecta algues silvestres de la costa gallega des de 1996. La recol·lecció manual de l'alga adulta i l'assecat a baixa temperatura són claus per oferir un producte d'alt poder nutritiu. Galícia està considerada l'horta submarina del sud d'Europa. Certificació ecològica ES-ECO-022-GA.
SN250

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

14 productes a la mateixa categoria: