Alga cochayuyo ecològica Durvillaea Antarctica. S'aprofita la tija deshidratada.

El cochayuyo és una alga amb molt de volum, carnosa, elàstica i ferma, que té més aparença a bolet que les altres algues. És originària del sud de Xile, on les poblacions indígenes l'han consumit durant segles. És una font proteica i d'oligoelements, especialment rica en Mg, Ca, Fe, S, I.

Presentació: paquet de 80 g de tija deshidratada i tallada.

Preparació: moldre l'alga i barrejar-la amb aigua, brou, suc, o espolvorejar l'alga en amanides i purés. També es pot coure per a preparar estofats vegetarians o en altres plats.

Productor: Brotasol. Certificat d'agricultura ecològica CL-BIO-110.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
SN58

A la mateixa categoria

14 productes a la mateixa categoria: