El shiitake ecològic és un bolet d'origen asiàtic molt valorat per les seves qualitats nutritives i sanadores. Té textura carnosa i aguanta coccions perllongades. És saborós, amb un penetrant aroma a fusta.

Ingredients: Lentinula edodes. Bolet silvestre deshidratat de producció ecològica en fusta de roure pènol.

Preparació: submergeix els bolets deshidratats en aigua tèbia durant una nit. Llavors consumir com si fos bolet fresc, per exemple tirant-los a la sopa o arròs perquè es coguin conjuntament. Molt bo a la planxa o en risotto. L’aigua d’hidratació es pot usar per preparar brou o arròs, doncs conté els components actius del bolet.

Productor: Porto-Muiños. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
FB52

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

14 productes a la mateixa categoria: