Alga espagueti de mar ecològica obtinguda de la costa atlàntica i assecada a baixa temperatura. L'espagueti de mar o Himanthalia és una alga silvestre.

Preparació: Crua: remullar 30 min en aigua amb sal i afegir a amanides. Cuinada: Bullir amb altres verdures o al vapor 20-30 min, o bé coure amb arròs, guisats, farcit d'empanades, pizzes. Fregida: com si fossin calamars, escaldar, arrebossar, fregir i regar amb llimona.

Productor: Algamar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


Algamar recol·lecta algues silvestres de la costa gallega des de 1996. La recol·lecció manual de l'alga adulta i l'assecat a baixa temperatura són claus per oferir un producte d'alt poder nutritiu. Galícia està considerada l'horta submarina del sud d'Europa. Certificació ecològica ES-ECO-022-GA.
SN142

A la mateixa categoria

14 productes a la mateixa categoria: