• Exhaurit

Assortit de bombons de xocolata negra 72% de cacau ecològics, incloent dos tipus de praliné i 2 tipus de ganache. El 66% dels ingredients és de Comerç Just: sucre de canya, pasta de cacau, mantega de cacau, cafè, extracte de vainilla.

Presentació: paquet 180 g.

Preparació: per a assaborir tal qual. Conservar en un lloc fresc i sec.

Ingredients: sucre de canya, pasta de cacau, mantega de cacau, ametlla 10.9%, llet sencera en pols, xarop de blat de moro en pols, pasta d'avellana 3.2% , mantega concentrada, sucre invertit, cafè 0.2%, extracte de vainilla.

Al·lergògens: pot contenir traces de soja, gluten i nous.

Informació nutricional: 100 g de bombons Palais d'Ébène ecològics aporten 567 kcal i contenen 37 g grasses (de les quals 19 g saturades), 49 g hidrats de carboni (dels quals 35 g sucres), 8.3 g proteïnes i 0.08 g sal.

Productor: Palais d'Ébène. Certificat d'agricultura ecològica FR-BIO-10.

Lliurament a domicili: compra bombons Palais d'Ébène ecològics online i rep-los còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres xocolates, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
FB64

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: