• Nou

Bistec 1ª de vedella ecològica, nascuda i criada en llibertat en pastures nacionals exemptes de fertilitzants químics o pesticides. El bestiar gaudeix de bona salut i alimentant-te amb aquesta carn en lloc de carn de ramaderia intensiva afavoreixes el benestar animal i no ingereixes antibiòtics.

Encara que la carn ecològica és molt més saludable que la convencional procedent de ramaderia intensiva, el seu és prendre menys carn i més llegum, com correspondria a una bona dieta mediterrània. Molt poca carn però sempre ecològica o com a mínim de ramaderia extensiva (l'ecològica sempre ho és).

Presentació: paquet d'aprox 400 g amb 2 o 3 bistecs envasats al buit. Conservar en fred.

Preparació: ideal per a cuinar en graella volta i volta.

Ingredients: carn de vedella.

Al·lergògens: no conté.

Informació nutricional: 100 g de bistec 1ª de vedella ecològica aporten 116 kcal i contenen 4 g grasses (de les quals 1.7 g saturades), 0 g hidrats de carboni (dels quals 0 g sucres), 16.2 g proteïnes i 0.09 g sal.

Productor: Ecoviand. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra bistec de vedella ecològica online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes de carn, així com una extensa gamma de productes ecològics.

EB06

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

11 productes a la mateixa categoria: