Gluten de blat, base per a l'elaboració del seitan.

Presentació: paquet 500 g.

Preparació: per a elaborar seitan posar el gluten en un bol i abocar aigua a poc a poc, pastant durant 2 minuts. Quan s'aconsegueixi una textura homogènia, formar una bola i dividir-la en 3 o 4 parts. Coure en aigua o brou vegetal amb salsa de soja i una tira d'alga kombu durant 20-45 minuts, segons la consistència desitjada.

Ingredients: gluten de blat.

Al·lergògens: conté blat. Pot contenir traces de sèsam, soja i fruits de closca.

Informació nutricional: 100 g de gluten de blat aporten 409 kcal i contenen 6.4 g grasses (de les quals 1.2 g saturades), 7.9 g hidrats de carboni (dels quals 1.3 g sucres), 0.7 g fibra alimentària, 79.5 g proteïnes i 0.04 g sal.

Productor: El Granero. Sense certificat d'agricultura ecològica.

Lliurament a domicili: compra gluten de blat online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres cereals, així com una extensa gamma de productes ecològics.

BG94

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: