El Fermental Max és un complement alimentici a base d’espores de Bacillus Coagulans, fibra prebiòtica, vitamines del grup B i aloe vera, útil per a restablir l’equilibri de la flora bacteriana intestinal. A prendre en cas de diarrea, tractaments amb antibiòtics o sempre que es vegi afectada la flora intestinal.

Ingredients: fructooligosacàrids, pululà, cel·lulosa microcristal·lina, Bacillus Coagulans, aloe vera gel sense pell, sals de magnesi dels àcids grassos, vitamina B6, B2, B1, B12, carragenina, clorur de potassi.

El Bacilo Coagulans (dos mil milions d’espores per sobre) és un ferment làctic que assegura el restabliment d’una adequada flora intestinal.

Els fructooligosacàrids són prebiòtics extrets de la fibra de la xicoira i restableixen la microflora. L’aloe vera és antidispèptica, antiinflamatoria intestinal. Les vitamines permeten el correcte desenvolupament de les cepes intestinals.

Es recomana prendre una càpsula al dia, a partir d'1 any d'edat. En cas de diarrea prendre 2 o 3 càpsules al dia.

Productor: ESI.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR40

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: