Immunilflor júnior és un xarop per a nens que augmenta les defenses immunitàries, formulat a base de fermentos làctics, equinàcia, acerola, própolis i mel de Manuka.

Propietats: és útil per a prevenir i combatre el refredat, grip, infeccions de les vies respiratòries altes i infeccions de caràcter general en nens i adolescents.

Ferments làctics (L. Casei, L. Acidophilus, L. Plantarum, S. Thermophilus): arriben inalterats a l'intestí, estimulant les defenses immunitàries.

Equinàcia (Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia): estimula l'activitat dels macròfags, útil per a combatre bacteris i virus, sobretot en refredats, així com per a evitar la difusió d'infeccions cutànies.

Acerola: font natural de vitamina C.

Própolis: antibiòtic natural molt indicat per a processos infecciosos de les vies respiratòries.

Mel de Manuka: procedent del pol·len retirat de les flors de Manuka, té substàncies beneficioses per a les vies respiratòries i l'organisme en general.

Presentació: envàs 180 ml amb dosificador.

Mode d'ús: nens de 3 a 8 anys, prendre 5-10 ml al dia. Nens a partir de 8 anys i adolescents, prendre 10-15 ml al dia. En tots dos casos, prendre pur o diluït en una mica d'aigua, allunyat dels menjars o begudes calentes.

Ingredients: equinàcia, própolis, acerola, mel de Manuka, ferments làctics.

Altres ingredients: Fructosa; aigua depurada; estabilitzant: glicerol, aroma natural; acidificant: acid cítric.

Al·lergògens: no conté gluten. Conté soja i derivats de la llet.

Productor: ESI.

Lliurament a domicili: compra Immunilflor Junior online rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres complements així com una extensa gamma de productes ecològics.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR24

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: