Immunilflor junior és un xarop per a nens que augmenta les defenses immunitàries, formulat a base de ferments làctics, echinacea, acerola, pròpolis i mel de Manuka:

Ferments làctics (L. Casei, L. Acidophilus, L. Plantatum, S. Thermophilus): arriben inalterats a l'intestí, estimulant les defenses immunitàries.

Echinacea (Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia): estimula l'activitat dels macròfags, útil per combatre bacteris i virus, sobretot en refredats, així com per evitar la difusió d'infeccions cutànies.

Acerola: font natural de vitamina C.

Pròpolis: antibiòtic natural.

Mel de Manuka: procedent del pol·len retirat de les flors de Manuka, té substàncies beneficioses per a les vies respiratòries i l'organisme en general.

Immunilflor xarop júnior és útil per prevenir i combatre el refredat, grip, infeccions de les vies respiratòries altes i infeccions de caràcter general.

Productor: ESI.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR24

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: