Fabricants

Segell CCPAE i Ecològic-europeu

Propolaid extracte s/alcohol amb equinàcea

TR33

Amb pròpolis i equinàcea per tractar infeccions respiratòries i digestives. Envàs 50 ml.

Més detalls

En comprar aquest producte pots obtenir fins a 2 ecopunts.


11,68 €

per Unitat

Més informació

L'extracte de pròpolis sense alcohol amb equinàcea és una formulació natural exempta d'alcohol i glicol, amb sabor a fruites del bosc.

El pròpolis és antibacterià, immunoestimulant, antifúngic i antivíric. És útil en cas d'infeccions originades per bacteris, virus i fongs, i molt especialment les de la cavitat bucal.

L'equinàcea és immunoestimulant i analgèsica. Estimula les defenses de l'organisme augmentant la resistència als agents patògens.

És eficaç per tractar infeccions del sistema respiratori (tos, catarros, etc), malalties de l'aparell digestiu (úlceres, gastritis, colitis, estomatitis, aftes), sistema immunitari (acció immunoestimulant), ús extern (acció cicatritzant) i antiinflamatori de l'aparell urogenital.

Mode d'ús: de 4 a 12 anys prendre 10-15 gotes 2 vegades al dia; per a adolescents i adults prendre 20-30 gotes 2 vegades al dia. Es pot prendre tal qual o diluït en aigua o suc.

Ingredients: Pròpolis resina extracte sec tit. 12% flavonoides tot. expressats com galangina (1000 mg), Equinàcea (Echinacea purpurea Moench.) planta extracte sec tit. 4% poiifenols (500 mg). Excipients: fructosa, aigua depurada, aromes, sorbat de potassi.

Productor: ESI.

Productes relacionats