Omega 3 extra pure és un suplement a base d'oli pur concentrat de peix (procedent de l'Oceà Pacífic) ric en àcids grassos poliinsaturats de la sèrie Omega 3.

Propietats: contribueix al funcionament normal del cor i del cervell, ajuda a mantenir els nivells normals de triglicèrids i una pressió sanguínia normal.

L'EPA és el major responsable de les accions circulatòries: disminueix l'agregació plaquetària, és vasodilatador, regula la pressió arterial, protegeix d'arterioesclerosi, cardiopaties i coronariopaties, disminueix el colesterol i inhibeix la síntesi de triglicèrids en el fetge. Millora la funció pulmonar i alleuja els símptomes de patologies inflamatòries pulmonars com l'asma.

El DHA és el responsable de les accions a nivell cerebral: modula els neurotransmissors en la sinapsi neuronal. El seu dèficit es relaciona amb trastorns de l'aprenentatge. A més és beneficiós per a la vista en prevenir la degeneració macular associada a l'edat.

La vitamina E prevé l'oxidació dels àcids grassos.

Presentació: caixa amb 50 perles d'1 g. Cada perla conté 430 mg EPA i 215 mg DHA.

Mode d'ús: prendre d'1 a 5 perles al dia, en funció de la necessitat, preferiblement amb el menjar.

Ingredients: oli de peix ric en EPA i DHA, vitamina E.

Altres ingredients: Gelatina alimentària; agent de resistència: glicerol; emulsionant: monooleat de sorbità, Monooleat de polioxietilè (Polisorbat 80); D-alfatocoferol (Vitamina E) d'oli de gira-sol; aroma natural de llimona; antioxidant: extracte de romaní; vainilla.

Al·lergògens: no conté gluten ni lactosa.

Productor: ESI.

Lliurament a domicili: compra Omega 3 extra pure online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres complements així com una extensa gamma de productes ecològics.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR87

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: