ESI Fit Activa amb cafeïna és un complement alimentici que combina taronger amarg, guaranà, nou de cola i te verd, substàncies lipolítiques que activen el greix localitzat i ajuden a cremar-lo.

Recomanació: ideal en cas de sobrepès o obesitat localitzada, habitualment en abdomen, cuixes i malucs. A vegades es tracta de persones sedentàries que a més pateixen cel·lulitis i mala circulació a les cames. En aquest cas val la pena acompanyar el tractament amb ESI Fit Drenatge.

Propietats:

  • El taronger amarg és ric en sinefrina que indueix la lipòlisi.
  • El guaranà i la nou de cola augmenten la mobilització dels greixos del teixit adipós i augmenten la capacitat de fer esforç físic.
  • El te verd és lipolític i conté polifenols antioxidants que neutralitzen els radicals lliures generats en l'oxidació dels greixos.
  • La L-carnitina és necessària perquè els àcids grassos penetrin en els mitocondris i siguin cremats alliberant energia.

Presentació: capsa amb 40 comprimits.

Mode d'ús: prendre 2 comprimits al dia, 1 després del desdejuni i 1 després del menjar. Acompanyar amb aigua.

Ingredients: agents de càrrega: fosfat càlcic, cel·lulosa microcristal·lina, hidroxipropilcel·lulosa; taronger amarg fruits immadurs e.s. tit. 6% sinefrina; guaranà llavors e.s. tit. 10% cafeïna; nou de cola e.s. tit. 10% cafeïna; te verd fulles e.s. tit. 10% cafeïna i 20% polifenols; L-carnitina tartrat; antiaglomerants: sals de magnesi dels àcids grassos, diòxid de silici.

Al·lergògens: no conté gluten, lactosa, derivats lactis, conservants, OGM. Apte per a vegans.

Informació nutricional per dosi diària: 30 mg sinefrina procedent de 500 mg de taronger amarg, 100 mg cafeïna procedent de 400 mg guaranà + 300 mg nou de cola + 300 mg te verd, 60 mg polifenols, 200 mg L-carnitina.

Productor: ESI.

Lliurament a domicili: compra ESI Fit Activa amb cafeïna online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres complements, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR89

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: