ESI Fit Activa amb te verd és un complement alimentici que combina te verd i pebre de caiena, substàncies termogèniques que ajuden a cremar el greix localitzat, així com àcid lipoic, L-carnitina i bedoll.

Recomanació: ideal en cas de sobrepès o obesitat visceral, també coneguda com androide o en forma de poma. A vegades es tracta de persones sedentàries que a més pateixen hipertensió i valors alts de triglicèrids i colesterol.

Propietats:

  • El te verd és lipolític i conté polifenols antioxidants que neutralitzen els radicals lliures generats en l'oxidació dels greixos. Ajuda a disminuir el colesterol LDL.
  • La L-carnitina és necessària perquè els àcids grassos penetrin en els mitocondris i siguin cremats alliberant energia. Prevé l'acumulació de greix en òrgans i artèries.
  • L'àcid alfa-lipoic és un antioxidant hidro i liposoluble que participa en diversos metabolismes inclòs el dels greixos i ajuda a regular la glucosa en sang.
  • El pebre de caiena, ric en capsaïcina, és termogènic i saciant. Afavoreix l'oxidació dels greixos i la pèrdua de pes.
  • El bedoll és diürètic i afavoreix l'excreció d'aigua i electròlits.

Presentació: capsa amb 48 comprimits.

Mode d'ús: prendre 2 comprimits al dia, 1 després del desdejuni i 1 després del menjar. Acompanyar amb aigua.

Ingredients: agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, fosfat càlcic, hidroxipropilcelulosa; te verd fulles e.s. tit. 40% galat d'epigalocatequina; bedoll fulles e.s. tit. 2.5% flavonoides; L-carnitina tartrat; àcid alfa-lipoic; pebre de caiena fruit e.s. tit. 2% capsaïcina; agents de revestiment: hidroxipropilcel·lulosa, àcids grassos, cel·lulosa microcristal·lina; antiaglomerants: sals de magnesi dels àcids grassos, diòxid de silici; colorants: diòxid de titani, òxid i hidròxid de ferro.

Al·lergògens: no conté gluten, lactosa, derivats lactis, conservants, OGM. Apte per a vegans.

Informació nutricional per dosi diària: 400 mg te verd amb aportació de 160 mg EGCG, 200 mg L-carnitina, 200 mg àcid alfa-lipoic, 140 mg pebre de caiena, 300 mg bedoll.

Productor: ESI.

Lliurament a domicili: compra ESI Fit Activa amb cafeïna online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres complements, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR90

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: