ESI Fit Bloqueja acció prolongada és un complement alimentici que combina cassia nomame, nopal i sen per a regular l'absorció de greixos i carbohidrats, així com el trànsit intestinal.

Recomanació: ideal per a persones a dieta a les quals els costa menjar menys, així com persones que prenen dolços. D'aquesta manera es limita la ingesta calòrica alhora que es prevé el restrenyiment.

Propietats:

  • El nopal, ric en mucílags, recobreix el greix disminuint la seva absorció. Alenteix l'absorció de sucres.
  • La faseolamina és saciant i limita l'absorció de sucres.
  • La cassia nomame redueix l'absorció intestinal de lípids en un 30%.
  • El sen, ric en heteròsids, té efecte laxant.
  • l crom afavoreix l'entrada de la glucosa a la cèl·lula per a la seva combustió. Té un efecte regulador de la glucèmia i redueix el desig de prendre sucre.

Presentació: capsa amb 60 comprimits.

Mode d'ús: prendre 1 comprimit just abans de cadascun dels dos menjars principals del dia. Acompanyar amb aigua.

Ingredients: nopal cladiols plv; cassia nomame fulles i fruits e.s. tit. 8% catequines; faseolamina-proteïna concentrada de mongeta llavors; midó de blat de moro; agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; sen fulles e.s. tit. 6-8% glucòsids hidroxiantracènics; antiaglomerants: sals de magnesi dels àcids grassos i diòxid de silici; picolinat de crom.

Al·lergògens: no conté gluten, lactosa, derivats lactis, conservants, OGM. Apte per a vegans.

Informació nutricional per dosi diària: 700 mg nopal, 360 mg faseolamina, 400 mg cassia nomame, 100 mg sen, 40 µg crom.

Productor: ESI.

Lliurament a domicili: compra ESI Fit Bloqueja acció prolongada online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres complements, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR91

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: