L'oliva negra ecològica procedeix d'Aragó. Es cull manualment quan el fruit està completament madur, se salmorra entre 12 i 15 mesos i s'amaneix de manera tradicional.

Presentació: envàs de vidre amb 350 g de pes net i 200 g de pes escorregut.

Preparació: per a prendre tal qual o acompanyant amanides.

Ingredients: olives, aigua, sal marina, all i plantes aromàtiques.

Al·lergògens: -

Informació nutricional: 100 g d'oliva negra ecològica aporten 343 kcal i contenen 35 g grasses (de les quals 5.4 g àcids grassos saturats), 2.7 g hidrats de carboni (dels quals 0 g sucres), 4.4 g fibra alimentària, 2.3 g proteïnes, i 2.6 g sal. 

Productor: Cal Valls. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra oliva negra ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres conserves, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Empresa familiar dedicada a la producció de sucs i conserves ecològics, en bona part a partir de cultius propis. Ubicada a Vilanova de Bellpuig (Lleida) des de 1978. Certificació ES-ECO-019-CT.
CV09

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: