Salsa calçots ecològica, elaborada amb hortalisses fresques de temporada i locals, ideal per a acompanyar una calçotada.

Presentació: envàs de vidre amb 300 g.

Preparació: posar en un bol, afegir un raig d'oli d'oliva verge extra i barrejar. Ja està llesta per a submergir el calçot i portar-te'l a la boca regalimant de salsa, com ha de ser.

Ingredients: tomàquet de pera fresc rostit 80%, oli de gira-sol alt oleic, ametlla 5%, vinagre de vi blanc, pebre roig dolç, oli d'oliva verge extra, sal marina, all, pebre negre.

Al·lergògens: conté ametlla.

Informació nutricional: 100 g de salsa calçots ecològica aporten 226 kcal i contenen 21.8 g grasses (de les quals 3.5 g saturades), 2.8 g hidrats de carboni (dels quals 2.8 g sucres), 2.9 g fibra alimentària, 3.2 g proteïnes i 0.7 g sal.

Productor: Casa Amella. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra salsa calçots ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres conserves, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
HO46

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: