• Exhaurit

El gel netejador facial ecològic de Lilà és 100% natural i 64% ecològic certificat per bio.inspecta. Conté àloe vera que regenera i suavitza, sals de zinc que regulen la secreció grassa i sucres prebiòtics que potencien la flora cutània beneficiosa.

Indicacions: Eliminar l'excés de greix, les impureses i el maquillatge de la pell.

  • Dirigit a: adults i adolescents. Apte per a vegans.
  • Zona d'aplicació: cara.
  • Tipus de pell: mixta, grassa, sensible o amb tendència acneica.

Presentació: Envàs de 250 ml de PET reciclat.

Mode d'ús: Sobre la pell humitejada, neteja la cara, el coll i el contorn d'ulls al matí i a la nit. Massatgeja fins que es formi escuma. Insisteix en el nas, front i mentó per ser les zones on s'acumula més grassa. Aclareix amb aigua temperada i seca.

Ingredients: Àloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Lauroyl Glutamate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Zinc PCA, Glyceryl Carpylate, PCA Glyceryl Oleate, Xantham Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI38

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: