El xampú Pid block s'utilitza per conservar el cabell lliure de polls i llémenes. És un tractament preventiu per evitar contagiar-se de polls. En cas de contagi, s'aconsella el tractament amb Pid block oli spray, i el rentat amb Pid block xampú per eliminar llémenes i polls morts i conservar el pèl lliure de nou contagi.

Aquest xampú pot usar-se freqüentment, fins i tot en nens. Neteja amb suavitat, no resulta agressiu, el hidratant i emolent i dóna al cabell suavitat i lluentor.

Els extractes de romaní, canyella, espígol i orenga són eficaços antiparasitaris, lubriquen i impedeixen que llémenes i polls es fixin al cabell, sent molt més fàcil la seva eliminació amb ajuda d'una lendrera o pinta especial.

L'oli d'argan nodreix els cabells afeblits. L'extracte de sàlvia és hidratant i emolent, i l'extracte d'olivera dóna suavitat i lluentor.

L'oli d'arbre del te és antimicrobià, i l'oli de farigola és un contundent antisèptic en cas d'infecció per polls.

L'oli de neem i el segell d'or redueixen l'enrogiment i les lesions produïdes pels polls.

Els extractes de llimona i menta el fan agradable a l'ús. Finalment el pantenol, precursor de la vitamina B5, és un excel·lent refrescant del cuir cabellut i fa que el pèl sigui fàcil de pentinar.

Els diferents ingredients actuant sinèrgicamente penetren en les llémenes i les vies respiratòries dels insectes, embolicant el seu cos, bloquejant els seus moviments i provocant-los la mort per sufocació.

Mode d'ús: mullar el cabell amb aigua tèbia, aplicar el xampú, fregar de 3 a 5 minuts i aclarir bé.

Productor: ESI. Sense certificat d'agricultura ecològica.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR66

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: