Acknes és un gel facial transparent amb oli d'arbre del te, formulat per a la pell grassa propensa a l'acne, grans i punts negres.

A més conté àcid azelaic (antimicrobià que evita la formació de queratina), zinc, àloe vera (cicatritzant i antiinflamatori), vitamina A, E, F, oli de girasol (aporta tocoferoles antioxidants), oli de romaní (cicatritzant usat en acne, psoriasis i èczemes), oli de rosa mosqueta (contribueix en la regeneració cel·lular).

Ingredients: 

Aqua, Propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Alcohol denat., Aloe barbadensis leaf juice, Melaleuca alternifolia leaf oil, Polysorbate 80, Zinc pca, Rosa moschata seed oil, Azelaic acid, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Zea mays oil, DMDM hydantoin, Potassium sorbate, Rosmarinus officinalis leaf extract, Helianthus annuus seed oil, Acrylates/vinyl isodecanoate crosspolymer, Sodium carbomer, Disodium EDTA, Sodium hydroxide, Limonene.

Mode d'ús: amb la pell neta i seca, aplicar una petita quantitat de gel i fer un lleuger massatge. Repetir dues vegades al dia (matí i nit). Els efectes es noten plenament a partir de la 3ª setmana.

Productor: ESI.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR71

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: