Llet netejadora 100% natural i amb un 88% de certificació ecològica per bio.inspecta. No conté conservants ni al·lèrgens i està provada dermatològicament. Amb oli d'ametlles dolces que ajuda a netejar i aporta suavitat i aloe vera que protegeix i alleuja. Sense perfum.

Indicacions. Eliminar el maquillatge i les impureses de la pell.

  • Dirigit a: totes les edats. Aptes per a vegans.
  • Zona d'aplicació: cara, coll i el contorn dels ulls.
  • Tipus de pell: normal o seca, inclosa la sensible o intolerant als perfums.

Forma d'ús. Amb suavitat, estén el producte homogèniament sobre la zona a netejar. Utilitza la punta dels dits per fer un massatge facial durant uns segons.

Ingredients: Suc de fulla d'Aloe Barbadensis*, Oli híbrid d'Helianthus Annuus*, Oli d'ametlles dolces (Prunus Amygdalus Dulcis)*, Glicerina, Sodi lauroil glutamat, Coco-Glucòsid, Aigua, Tocoferol, Oli de llavors d'Helianthus Annuus, Sodi phytate, Gliceril caprilat, Sodi anisat, Àcid levulínic, Sodi levulinate, Goma de xantà, Àcid cítric.

*Ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI19

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: