Protector labial sense perfum totalment natural i amb un 68% de certificació ecològica per part de Bioinspecta. Amb mantega de karité que nutreix i aporta hidratació i oli de macadamia que regenera. Sense perfum ni al·lèrgens.

Indicacions. Hidratar els llavis i protegir-los d'inclemències externes com la sequedat ambiental, el vent o el fred. També es pot utilitzar en les esquerdes de la pell, per protegir la zona i accelerar la seva regeneració.

  • Dirigit a: totes les edats. Aptes per a vegans.
  • Zona d'aplicació: llavis i els seus voltants.
  • Tipus de pell: tot tipus, inclosa la sensible i agredida.

Forma d'ús. Aplica una petita quantitat als llavis i al seu voltant. Fes un petit massatge.

Ingredients: Ricinus Communis Seed Oil*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, C10-18 Triglycerides, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Butyrospermum Parkii Butter*, Helianthus Annuus Seed Cera, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

*Ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI21

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: