Crema de mans ecològica 100%. Totalment natural i 54% ecològica certificada per Bioinspecta. Provada dermatològicament. Amb oli d'argània, que protegeix i prevé l'envelliment cutani. Conté aloe vera que hidrata i regenera. Sense al·lèrgens.

Indicacions. Hidratar les mans i protegir-les de agressions com el fred, la sequedat ambiental o els detergents. També es pot utilitzar per hidratar els peus secs. S'absorbeix ràpidament i no deixa residu oliós.

  • Dirigit a: totes les edats. Apta per a vegans.
  • Zona d'aplicació: mans.
  • Tipus de pell: tot tipus, fins i tot sensible.

Forma d'ús. Aplica-la cada dia, tantes vegades com sigui necessari.

Ingredients: Suc de fulla d'Aloe barbadensis*, glicerina, triglicèrid caprílic/caprídic, alcohol cetearílic, oli de llavors d'argània*, oli d'olus, alcohol araquidílic, gliceril caprilat, alcohol behenílic, tocoferol, oli de llavors de gira-sol, sodi phytate, glucòsid araquidílic, glucòsid cetearílic, àcid levulínic, sodi levulínic, sodi anisat, aigua, perfum, goma de xantà.

*Ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI22

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: