El sèrum antiedat ecològic és indicat per a combatre les arrugues, la flaccidesa i les taques. Conté àcid hialurònic, oli de jojoba i extractes de lli i margarida. Aquest sèrum és 100% natural i 81% ecològic certificat per bio.inspecta. 

Indicacions. Tractar els principals signes cutanis de l'envelliment.

  • Dirigit a: adults. Aptes per a vegans.
  • Zona d'aplicació: cos. També es pot utilitzar com a hidratant facial.
  • Tipus de pell: tot tipus de pell.

Forma d'ús. Aplica cada matí abans d'utilitzar la crema antienvelleiment. S'aplica sobre el rostre, el coll i l'escot. Apte per a tot tipus de pells madures.

Ingredients: Aloe barbadensis leaf juice, Propanediol, Aqua, Hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, Simmondsia chinensis seed oil, Glycerin, Glyceryl oleate citrate, Borago officinalis seed oil, Bellis perennis flower extract, Sodium hyaluronate, Linum usitatissimum seed extract, Sodium Phytate, Glyceyl caprylate, Caprylic/capric triglyceride, Phenetyl alcohol, Levulinic acid, Sodium levulinate, Xanthan gum, Parfum, Citral, Eugenol, Limonene.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI30

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: