• -10%

El tint caoba és un colorant capil·lar orgànic a base de plantes tractants i colorants, sense additius químics. Cobreix els cabells blancs de manera eficaç, amb un color bru vibrant i durador, alhora que nodreix el cabell i prevé el seu trencament.

Presentació: paquet 100 g.

Preparació: s'inclou manual d'instruccions per a la seva correcta aplicació.

Ingredients INCI: Lawsonia Inermis (Henna), Rubia Tinctorum (Manjistha), Phyllanthus Emblica (Amla), Eclipta Prostrata (Bhringraj), Trigonella Foenum Graecum (Methi), Hibiscus Rosa Sinensis (Hibiscus).

Al·lergògens: per la seva composició és apte per a persones amb al·lèrgia o SQM, encara que puntualment alguna persona pot presentar al·lèrgia a algun ingredient herbal i en tal cas no ha d'utilitzar-se. Per a descartar-ho es pot realitzar un test de prova sobre la pell.

Productor: Radico. Certificat de cosmètica ecològica Ecocert, USDA Organic i Índia Organic.

Lliurament a domicili: compra tint caoba ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres cosmètics, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Radico s'estableix a l'Índia en 1992, combinant recerca i ayurveda per a formular tints de cabell tipus henna. Elimina els teus cabells blancs i aconsegueix el color desitjat amb Colour Me. Són productes que no contenen químics sintètics, que protegeixen i nodreixen el cabell donant-li lluentor i evitant que es trenqui. El seu efecte dura 30 dies. Certificats per Ecocert.
BB27

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: