Col·lutori Aloe Fresh zero de laboratoris ESI és un col·lutori sense alcohol per a la neteja bucal. El 98% dels ingredients és d'origen natural i no conté sacarina, fluor ni SLES. Al no tenir alcohol, no produeix coïssor i és apte per a tota la família.

Conté pròpoli i extracte de llavor d'aranja, que actuen evitant la proliferació bacteriològica i garantint un alè fresc.

Propietats:

Ajuda a reduir la placa.

Evita el mal alè.

Protegeix les genives.

Ajuda a prevenir la càries.

Presentació: envàs 500 ml de PET amb tap dosificador.

Mode d'ús: omplir la meitat del dosificador graduat i esbandir la boca durant 30-60 segons, abans o després de rentar-se les dents. Expulsar el producte de la boca i esbandir-se amb aigua. Si es prefereix, es pot diluir un tap al mig got d'aigua i fer 2 o 3 esbandides.

Es recomana no usar en menors de 6 anys, perquè no ha d'empassar-se el producte.

Ingredients: aqua, erythritol, glycerin, hidrogenated starch, hydrolysate, xylitol, aroma, aloe barbadensis leaf juice, salvia officinalis leaf extract, propolis extract, citrus paradisi seed extract, rebaudioside A, potassium citrate, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium levulinate, levulinic acid, propanediol, potassium sorbate, sodium benzoate, cinnamal, Cl 19140, Cl 42051.

Productor: ESI.

Lliurament a domicili: compra col·lutori Aloe Fresh zero online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres productes d'higiene així com una extensa gamma de productes ecològics.


Els laboratoris ESI ofereixen una àmplia gamma de complements nutracèutics, fitoterapèutics i dietètics per tractar de forma natural diferents dolències. Productes distribuïts per Trepatdiet des de 1992.
TR93

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: