Consciència emocional és un llibre que, a més d'oferir-te esperança, et condueix cap al límit de la consciència per poder despertar cap a un camí transformador que et portarà a poder participar plenament de la vida. 

És un llibre de creixement personal on s'aprendrà a reconèixer les coses que ens reté per poder alliberar-nos de la incomprensió i realitzar-nos en el plànol espiritual, a través d'escoltar els continguts del nostre cor.

«Si estàs fart d'estar cansat i malalt, aquest llibre renovarà el teu esperit, alliberarà el teu cor i sanarà el teu cos. Consciència emocional combina hàbilment les connexions entre el cos, la ment i l'esperit.»

«Aquest llibre ofereix més que una invitació a reflexionar. És un banquet per a les ànimes famolenques. Em va commoure el poder i la simplicitat de les comprensions que vaig tenir llegint-ho.»

Moonstone Star White, l'autora, és una visionària mística i una inconformista espiritual. Escriptora i poeta per naturalesa, la seva ment intuïtiva li ha portat a aprofundir en la naturalesa fonamental de l'existència, que és la passió de la seva vida.

Nº de pàgines: 250 págs.
Enquadernació: Tapa tova
Editorial: GAIA,2007
Llengua: CASTELLÀ

Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB18

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: