La reencarnació és un llibre que fa un repàs extens i ampli a la creença de la metempsicosis, tant en cultures antigues com en l'actualitat i, tant en orient com en occident. El tema és abordat des d'un vessant espiritual (no escèptica) i, també, des d'una perspectiva 'científica'-

L'assaig s'inicia fent un esbós al pensament de les societats primitives (ágrafas) en relació al retorn de les ànimes (alguna cosa que pot semblar 'sorprenent' lloc que solem considerar que el seu pensament era 'simple', però que per a ells era 'natural', per considerar-ho pròxim els processos cíclics del món). Després s'obre una secció en el qual s'estudien aspectes formals i esotèrics de diverses escoles religioses: l'Egipte antic, la càbala, l'hinduisme i el budisme, la Grècia clàssica, i fins i tot la seva situació en el cristianisme o l'Islam.

A més, l'autor es llança a un repàs a les modernes recerques sobre la consciència: des de la psicologia transpersonal (Stan Grof, per exemple), passant per Moody o les modernes teràpies d'hipnosis a altres vides. En aquesta secció, dedicada en ressorgir ' de l'espiritualitat' en el segle XX, també tenen cabuda diverses escoles filosòfiques, com la d'Alice Bailey o R.Steiner, però sobretot la creativitat de l'hinduisme modern, com en Muktananda o SriAurobindo.

Autor : Vicente Merlo 
Any: 2007
Formats: Tapa tova
Pàgines: 221


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB53

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: