Sovint no estem a gust en el nostre espai i no identifiquem el/els perquès. Són sensacions subtils però reals que poden afectar la nostra salut o al bon funcionament del nostre negoci.

Un habitatge amb desharmonía pot arribar a fer que les persones no dormin ni descansin bé. Una oficina insana, que els treballadors no aconsegueixin concentrar-se en les seves tasques. I fins i tot a vegades pot arribar a ser un factor provocador d'un trastorn com el mal de cap, de espaldad, estrès, esgotament crònic ...

En el locals comercials la desarmonía sol incidir negativament en la bona marxa del negoci. D'altra banda existeix una relació entre espai i persona: en molts casos podem conèixer-nos millor a través de l'observació del propi hàbitat. I en tot cas un espai harmònic afavoreix l'harmonització personal, ajudant a millorar dinàmiques humanes.

L'objectiu és harmonitzar espai i personalitat. Per a això, en aquest llibre s'ofereixen recursos factibles, senzills i personalitzats capaços de crear ambients harmònics; és a dir, llocs agradables, sans, vitals i propis. Tot això seguint un principi bàsic que és aconseguir el màxim resultat amb la mínima intervenció.

Editorial: Indigo

Data de l'edició: 2009

Dimensions: 15 x 21,5 cm

Núm. Pàg.: 189

Autor: Jordi Matamoros i Navarro


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB60

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: