El arte de la comida cruda
El arte de la comida cruda
Referència: LB77
Receptes senzilles i consells
L'art del menjar cru : receptes i consells per a utilitzar tota la riquesa i la vitalitat dels aliments.
Autor: Gudrun Dalla Via
Editor: Ibis Books, 1995
Núm. de pàgines: 160 pàgines

Receptes senzilles i consells
A la mateixa categoria
¿Sabes mucho de la Tierra?
Més de cent preguntes amb les respostes sobre la Terra.
Mis alimentos milagro
En aquest llibre, en forma de bloc de notes, trobarem informació sobre diversos aliments saludables i receptes per a inspirar-nos.
Cuentos del corazón para calmar el frío
Històries, relats i contes de les antigues tradicions.
La cocina de las estaciones
Les receptes d'aquest llibre us ajudaran a re-descobrir quins són els ingredients apropiats per a cada estació.
La salud como un estado de consciencia
Una trobada amb el ioga, la musicoteràpia i les medicines alternatives per a l'harmonització del cos, la ment i l'esperit.
El balcón biológico
El balcón biológico és un manual per a la cura natural i responsable de les plantes de terrassa i interior.
Plantas medicinales
Petita guia de butxaca per identificar i fer servir plantes medicinals
El aire que respiramos
Llibre d'ecologia pràctica per a millorar el nostre medi ambient i respirar millor.