Power Ioga és una combinació única de respiració dinàmica i moviment ferm i fluid, que crea un entrenament d'alt escalfament i alta energia.

 A diferència d'altres programes, Power Ioga és una seqüència coreografiada de postures que s'enllacen entre si, i que permeten incrementar la força, reduir la rigidesa de les articulacions i relaxar la tensió muscular.

 Una sèrie de fotografies especials i instruccions precises et guiaran a través d'aquesta eficaç i popular tècnica.

 Basat en el clàssic sistema de ioga denominatastanga, Power Ioga és també un entrenament complet per a la ment i el cos. Desenvolupa la concentració i redueix l'estrès. Centrat en la respiració conscient i la calor corporal, supera els beneficis de la relaxació del ioga tradicional aportant una via per a millorar la salut i el bon estat físic, que els atletes de tots els nivells agrairan.

 Power Ioga és una disciplina ideal per a començar i mantenir qualsevol programa de preparació física, i es projecta com un mètode perfecte per a continuar per a tota la vida un entrenament o programa d'exercicis. A més de com una disciplina, pots practicar-ho com a complement d'algun esport. A poc a poc t'ensenyarà a ser disciplinat i conscient del teu cos. Mes no es tracta d'una tècnica rígida i severa; és assequible i fàcilment realitzable. T'ensenyarà a ser fort amb tu mateix alhora que dúctil i suau, i també t'induirà a treballar intensament i a suar, així com a descansar i recuperar-te. Actuarà sobre el teu cos, la teva ment i tot la teva ser aportant-te beneficis extraordinaris.

 

Autor: Beryl Bender Birch

Editorial: Gaia Edicions

Any: 2010

Núm. pàgines: 280 pàgines

LB82

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: