Power Ioga és una combinació única de respiració dinàmica i moviment ferm i fluid, que crea un entrenament d'alt escalfament i alta energia.

 A diferència d'altres programes, Power Ioga és una seqüència coreografiada de postures que s'enllacen entre si, i que permeten incrementar la força, reduir la rigidesa de les articulacions i relaxar la tensió muscular.

 Una sèrie de fotografies especials i instruccions precises et guiaran a través d'aquesta eficaç i popular tècnica.

 Basat en el clàssic sistema de ioga denominatastanga, Power Ioga és també un entrenament complet per a la ment i el cos. Desenvolupa la concentració i redueix l'estrès. Centrat en la respiració conscient i la calor corporal, supera els beneficis de la relaxació del ioga tradicional aportant una via per a millorar la salut i el bon estat físic, que els atletes de tots els nivells agrairan.

 Power Ioga és una disciplina ideal per a començar i mantenir qualsevol programa de preparació física, i es projecta com un mètode perfecte per a continuar per a tota la vida un entrenament o programa d'exercicis. A més de com una disciplina, pots practicar-ho com a complement d'algun esport. A poc a poc t'ensenyarà a ser disciplinat i conscient del teu cos. Mes no es tracta d'una tècnica rígida i severa; és assequible i fàcilment realitzable. T'ensenyarà a ser fort amb tu mateix alhora que dúctil i suau, i també t'induirà a treballar intensament i a suar, així com a descansar i recuperar-te. Actuarà sobre el teu cos, la teva ment i tot la teva ser aportant-te beneficis extraordinaris.

 

Autor: Beryl Bender Birch

Editorial: Gaia Edicions

Any: 2010

Núm. pàgines: 280 pàgines


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB82

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: