Aquest llibre està construït sobre dos poderosos sistemes de pensament espiritual: elpsicoespiritual eneagrama i la psicologia metafísica d'Un curs de miracles.

El seu objectiu essencial del llibre és ajudar a trobar una major pau mental per mitjà de la saviesa filosòfica i acompanyar-te al llarg d'un camí en el qual pots aconseguir una major llibertat psicològica enfront de l'angoixa, així com l'alliberament de la ment.

Nou camins cap a la pau interior és un llibre profund, encara que molt accessible, dissenyat per a alleujar el sofriment psicològic. Ofereix un programa de autosanación espiritual, una alternativa fructífera per a aquelles persones a les quals la psicoteràpia convencional no ha aconseguit ajudar.

La psicoanàlisi filosòfica detallada que brinda aquesta obra permet descobrir patrons de pensament i perspectives psicològiques disfuncionals que suposen una greu amenaça per a la salut i el benestar emocionals. En el procés d'aquesta revelació podràs comprovar com la filosofia, juntament amb una anàlisi molt profunda de la psicologia de la ment humana, pot realment complir una funció guaridora. «Nou camins cap a la pau interior ofereix un tresor de saviesa acumulada que sobrepassa l'esfera terapèutica i s'endinsa en la redemptora en suggerir-nos que la "realitat superior" no sols existeix, sinó que ens està esperant a tots si ens permetem a nosaltres mateixos ser tal com vam ser dissenyats».


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB83

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: