Fabricants

Segell CCPAE i Ecològic-europeu

La conciencia de Gaia

LB62

Recorregut científic i espiritual pels camins de la nostra consciència i de la consciència de Gaia.

Més detalls

En comprar aquest producte pots obtenir fins a 2 ecopunts.


10,00 € amb IVA

per Unitat

Més informació

“Tot està viu, tot té consciència, tot evoluciona.” Partint d'aquestes premisses, l'autor ens ofereix un recorregut pel passat, el present i el possible futur de la consciència.

Pas a pas, ens mostra que cada salt evolutiu fins a arribar a la nostra espècie ha estat el resultat de la cooperació entre individus. Aquesta cooperació, cridada també simbiosi, és el factor clau de la nostra evolució futura.

Des de les partícules subatòmiques als àngels; dels àtoms a les devas i esperits de la naturalesa; de les cèl·lules individuals als organismes pluricel·lulars; dels minerals als humans..., milions d'anys ininterromputs d'evolució que segueixen i seguiran..., potser amb nosaltres.

Acompanyem a l'autor en aquest recorregut científic i espiritual pels camins de la nostra consciència i de la consciència de Gaia.

Autor: Jordi Cañellas (Igualada, Barcelona, 1969). Llicenciat en Biologia amb l'especialitat de Botànica i Ecologia, postgrau en Fitoteràpia clínica. Naturòpata pel Heilpraktiker Institut de Barcelona, mestre de Reiki tradicional, guaridor reconectivo, geocromoterapeuta, format per Marta Povo, i terapeuta de Flores de Bach.

Editorial: Indigo

Núm. pàg: 142


    Desenvolupat per Jaime Rodriguez