Llavors de xia ecològica. La xia (Sàlvia hispanica) és la planta amb major contingut en àcid linolènic (omega 3) que es coneix. Les seves llavors s'usen amb múltiples finalitats:

Aporta omega 3, essencial en una dieta com l'occidental on predomina l'omega 6 i és necessari equilibrar els nivells d'àcids grassos essencials. Contingut en àcids grassos: 34%, del qual el 64% és omega 3.

Aporta energia i força, donat el seu contingut de 20% en proteïna i l'aportació de vitamines i minerals.

Regula l'absorció de carbohidrats en retardar la descomposició enzimàtica d'aquests. Així es prevenen els pics glucèmics i es redueix el risc de patir diabetis tipus 2, alhora que es garanteix una aportació d'energia constant durant tot el dia.

Ajuda a perdre pes, donada la seva acció gelificant que confereix sensació de sacietat.

Regula el trànsit intestinal, gràcies al seu elevat contingut en fibra (40%), incloent-hi fibra soluble d'alt pes molecular.

Té el doble de proteïna que qualsevol llavor. Té 5 vegades més calci que la llet de vaca. Té el doble de potassi que el plàtan. Té el triple d'antioxidants que els nabius. Té el triple de ferro que els espinacs. Té 7 vegades més omega 3 que el salmó.

Presentació: paquet 250 g.

Preparació: es pot consumir tal qual, però per a una millor absorció, remullar 1 hora en aigua.

Ingredients: llavors de xia de cultiu ecològic.

Al·lergògens: pot contenir traces de gluten, fruits amb pela, cacauet, soja, sèsam i lactis.

Informació nutricional: 100 g de llavors de xia aporten 475 kcal i contenen 30 g grasses (de les quals 2.8 g saturades), 42 g hidrats de carboni (dels quals 0.2 g sucres), 41 g fibra alimentària, 21 g proteïnes i 0.04 g sal.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra llavors de xia ecològiques online i rep-les còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres llavors, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN97

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: