Llavors de carabassa ecològica. Contenen vitamines A i B, carotenoides, magnesi, manganès, zinc, pectines, cucurbitina, resines, glicósidos, àcids grassos insaturats, com l'oleic i el linoleic. Gràcies a aquesta composició, entre les principals propietats de les llavors de carabassa destaquen les següents: Antiinflamatòries, antisèptiques, antioxidants, revitalizants, vermífugas, diürètiques, sedant suau...

Presentació: paquet 500 g.

Preparació: es pot consumir tal qual, ideal per a afegir en l'amanida.

Ingredients: llavors de carabassa de cultiu ecològic.

Al·lergògens: pot contenir traces de glútens, fruits amb pela, cacauet, soia, sèsam i lactis.

Informació nutricional: 100 g de llavors de xia aporten 475 kcal i contenen 30 g grasses (de les quals 2.8 g saturades), 42 g hidrats de carboni (dels quals 0.2 g sucres), 41 g fibra alimentària, 21 g proteïnes i 0.04 g sal.

Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra llavors de xia ecològiques online i rep-les còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres llavors, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Sol Natural neix en 1992 distribuint una marca holandesa d'aliments ecològics. 25 anys després disposen d'un ampli catàleg amb marca pròpia amb més de 300 referències. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT i altres.
SN100

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: