El muesli antioxidant ecològic de Celnat és ric en productes amb major contingut en antioxidants, com els nabius, les pipes de carabassa, les groselles, etc. Té un alt contingut en seleni i vitamina E.

Presentació: paquet 375 g.

Preparació: per a prendre tal qual, amb llet i fins i tot iogurts.

Ingredients: flocs de cereals (Kamut torrat 39%, civada, blat torrat, ordi torrat, sègol torrat, arròs torrat), nabius 14% (nabius 8%, sucre de canya, oli de gira-sol), pipes de carbassa 6%, avellanes torrades triturades, arròs inflat (arròs, xarop de glucosa d'arròs), sèsam bru torrat, gerds 0.5%, groselles.

Al·lergògens: conté gluten, avellanes i sèsam. Pot contenir traces de soja i fruits de closca.

Informació nutricional: 100 g de musli antioxidant ecològic aporten 384 kcal i contenen 8.7 g grasses (de les quals 1.3 g àcids grassos saturats), 58 g hidrats de carboni (dels quals 9 g sucres), 11 g fibra alimentària, 13 g proteïnes, i 0.01 g sal.

Productor: Celnat. Certificat d'agricultura ecològica FR-BIO-01.

Lliurament a domicili: compra muesli antioxidant ecològic online i rep-lo còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres cereals, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
VG06

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: