Les torrades integrals amb lli ecològiques són les més adequades per afavorir el trànsit intestinal i alhora aportar omega 3. La farina integral ja de per si mateix és molt més rica en fibra i minerals, al que afegim l'aportació en fibra dietètica del lli, que afavoreix la funció intestinal, ajuda a reduir el colesterol i a evitar el restrenyiment.

Presentació: paquet de 270 g dividit en 4 perquè les torrades es conservin cruixents.

Preparació: prendre tal qual com a substitut del pa, en el desdejuni amb mantega i melmelada, o untats amb crema de formatge o cremes untables, o amb aliments a rodanxes.

Ingredients: farina integral de blat, oli d'oliva verge extra, llavors de lli 5%, gluten de blat, llevat de cervesa, sal.

Al·lergògens: Conté gluten.

Informació nutricional: 100 g de torrades integrals amb lli ecològiques aporten 379 kcal i contenen 5.7 g grasses (de les quals 1.2 g àcids grassos saturats), 64 g hidrats de carboni (dels quals 4.0 g sucres), 13 g proteïnes, 9.2 g fibra i 1.4 g sal.

Productor: Arrasate. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-025-NA.

Lliurament a domicili: compra torrades integrals amb lli ecològiques online i rep-les còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres pans i farines, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
NA290

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: