El crunchy de xocolata negra ecològic consisteix en flocs de cereals cruixents i xocolata amb 70% mínim de cacau.

Ingredients musli cruixent amb xocolata (85%): flocs de civada, sucre de canya integral, oli de gira-sol, perles d'arròs (arròs, ordi maltejat, sal marina), xarop d'arròs, xocolata (pasta de cacau, sucre de canya integral, mantega de cacau, cacau en pols, coco, sal marina.

Ingredients gotes de xocolata amb un 70% mínim de cacau (15%): pasta de cacau, sucre, mantega de cacau.

Productor: Celnat. Certificat d'agricultura ecològica FR-BIO-01.


Celnat va constituir-se el 1979 a Haute-Loire (França) com a productor bio especialitzat en cereals. Envasa cereals i llegums i produeix farines, flocs, mueslis i altres productes. Estar en una regió seca i freda, així com els avenços tecnològics que incorporen, són claus per un producte de qualitat i ben preservat. Certificació FR-BIO-01.
VG27

Productes relacionats

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: