Galeta Petit Bisson recoberta de xocolata negra ecològica, la clàssica galeta rectangular amb recobriment de xocolata que encanta a tots.

Presentació: paquet 150 g en 2 bosses independents per a la seva millor conservació.

Preparació: per a devorar tal qual o remullar en llet.

Ingredients: xocolata negra 48% (pasta de cacau, sucre de canya, menteca de cacau), farina de blat, sucre de canya, mantega 9%, carbonat d'amoni, carbonat de sodi, midó de blat, llet desnatada en pols, sal marina, àcid cítric.

Al·lergògens: blat, mantega, llet. Pot contenir traces d'ou, sèsam, soja, cacauet i fruits secs amb closca.

Informació nutricional: 100 g de galetes amb xocolata negra ecològiques aporten 514 kcal i contenen 26.7 g grasses (de les quals 17.4 g àcids grassos saturats), 58.5 g hidrats de carboni (dels quals 26.7 g sucres), 7.9 g proteïnes, 4.1 g fibra alimentària i 0.36 g sal.

Productor: Bisson. Certificat d'agricultura ecològica FR-BIO-01.

Lliurament a domicili: compra galetes amb xocolata negra ecològiques on line i rep-les còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres galetes i muslis, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
BC16

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: